Krüger National Park

Rejseglimt fra Krüger National Park
Jeg havde tilmeldt mig en safari til Krüger National Park fra Sabie. Da jeg var ved at løbe tør for tid i Sydafrika, blev det kun til 2 dages/1 nat.

Udsigt ud over Krüger National ParkJeg fik en godt glimt af hvad Krüger National Park havde at byde på. Forholdene var utrolig velorganiseret med flotte camps, og overalt var der gode veje, hvorfra de fleste var asfalteret og med tydlige vejskilte. Meget praktisk men jeg følte mig bestemt ikke uden for ”alfavej”. Når det er sagt, så var det en kæmpe oplevelse at overnatte i campen. Kæmpe giraf og senere kom en enorm elefant

Uden for kom en gigantisk elefant slentrende forbi, og mens vi tilberedte barbacuen, dukkede der en nysgerrig hyæne op. Vi fik ikke set alle”The Big Five”, men denne gang fik jeg da set en flok løver, der lå og hvilede sig i skyggen nogle få meget fra vejen.

Jeg vil ikke skrive mere, men lade billederne tale. Vil du vide mere om Krüger National Park, kan du læse meget mere
her.

2 kommentarer til “Krüger National Park”

 1. Super spændende beretning og ikke mindst fantastiske billeder! Jeg håber du kommer igen og denne gang får set alle Big5 (hvilke af dem manglede du?)

  De bedste hilsner,
  Andreas / Safari Eksperten
  http://www.safarieksperten.dk

 2. Hej Andreas

  Tak skal du have. Om ½ år skal jeg til Namibia – måske er jeg så heldig at se leoparden som jeg mangler og håber jeg får taget mig sammen til en beskrivelse fra den rejse.

  Mange rejsehilsner
  Alan

Skriv din mening