Hvem er jeg?

Velkommen til rejseglimt.dkJeg er en årgang 1964, kommer oprindelig fra Herlev, men bor nu i København. Mine rejser har efterhånden bragt mig gennem ca. 75 lande verden over. Rejsefeberen har for alvor fået sit tag i mig og jeg bliver forhåbentlig aldrig kureret. Jeg blev så glad for at rejse, at jeg bestemte mig til at gøre det til min levevej. Siden 1997 har jeg været ansat i forskellige rejsebureauer, hvor jeg konstant har pulsen på hvad der sker i hele branchen.

Flere af mine gode venner har tit gjort brug af mine erfaringer, og nogle er endda blevet inspireret af mine rejseberetninger. De har opfordret mig til at lave min egen hjemmeside med mine rejsebeskrivelser, rejsetips og gode råd. Nu har jeg fulgt deres råd og kan jeg herigennem sprede lidt rejseglæde og måske give inspiration til din næste rejse, så er min “mission” lykkedes.

10 kommentarer til “Hvem er jeg?”

 1. Hej Årgang 1964
  Så du har været i Parga (har ikke læst din beretning endnu), hvor vi- 2 par i den modne alder- skal ned her midt i sept.
  Vi har været der for 3 år siden, men da var vi temmelig dovne, og så kun borgen.
  I år lejer vi bil i tre dage – kører dog tilbage til Parga hver aften, og vil høre dig, om der er steder vi absolut bør besøge

 2. Hej

  Jeg har ikke selv været der, men høre fra en kollega at Meteora skulle være en kæmpe oplevelse. Det er en lang dagsudflugt, så start tidligt eller prøv og tag en overnatning, så I har bedre tid. I kommer mod Ioannina, og kører videre op i de facinerende Pindus-bjerge, hvor små traditionelle landsbyer ligger spredt spredt rundt i bjergene. Meteora er unik pga sine enorme bjergformationer og klosteret i kan besøge (The Great Meteora). Tjek evt. hjemmesiden: http://www.meteora-greece.com/
  Håber I kan gøre brug af svaret :o)

  God rejse til Parga
  Alan

 3. Hej Alan,
  Jeg rejser selv mod Malaysia og den malaysiske del af Borneo i midten af oktober 2009.
  Jeg vil gerne høre dig om du tog malariapiller under dit ophold i Malaysia?

  Mange hilsner
  Ditte

 4. Hej Ditte

  Jeg tog Malaria piller – Malarone. Det er forholdsvis dyre piller, men er du med i “Danmark” får du lidt dækket og ellers har jeg hørt pillerne skulle være en hel del billigere i Sverige. Her er også et link hvor du kan se risikoen for Malaria i Malaysia:
  http://www.ssi.dk/rejser/omraade.asp?areaId=122&diseaseId=71&x=109.03215&y=3.923261328125&zoom=0.211581438779831

  Håer du kan bruge svaret :o) Rigtig god tur
  Alan ;o)

 5. Hallo, har du også været i Grønland, jeg syntes priserne er meget pebrede på de ture jeg har læst om, og desuden ved jeg fra bekendte, at servicen er meget mangelfuld, eller ikke eksisterende.

  priserne skulle også være 3 gange så høje som i Danmark.

  jeg vil gerne besøge Island, og defra flyve til Godthåb.

  rejsen til Island er meget billig,, i forhold til de førnævnte Grønlandske priser.

  god vind fremover

  hilsen lars byrges.

 6. Hej Lars

  Tak for din kommentar. Jeg har desværre ikke været på Grønland, men det står bestemt på min liste. De fleste jeg kender der har besøgt Grønland har været vildt imponeret, men prisniveauet på udflugter er pebrede. Skal jeg til Grønland bliver det nok på en vandretur, men det bliver engang i fremtiden.
  Efter et kort stop i Island med besøg i Den Blå Lagune, fik jeg en lille smagsprøve på landet. Jeg fik appetit på meget mere :o) Jeg håber du kommer afsted og får en oplevelse for livet.

  Mange hilsner
  Alan

 7. Hej,

  Jeg håber vi kan udveklske links, så vi begge får lidt flere besøgende :)

  http://www.travelmate.dk

  Vh
  Jens

 8. Hej Jens

  Det kan vi godt. Jeg tilføjer dig på rejseglimt.dk/links og håber du tilføjer mig på dit site :-)

  Mvh
  Alan

 9. Hej Alan

  Tak for at få mulighed at se hvordan du har valgt at dele din opleveler med alle os ; ) super flot hjemme side ; )
  Stå over for at skulle til Thailand fra den 21dec til 6 jan ( har billet ud og hjem fra KBH / Bangkok)
  Rejser for mig selv – vil gerne opleve nord Thailand -og Bangkok – men er lidt usikker, da det er første gang på egen hånd – et brud med kærsten ; ( Hilsen Bo

 10. Hej Bo
  Det er da herligt at høre min side kan bruges af andre…så tak for de pæne ord. Det lyder rigtigt fedt med en tur til Thailand…det er et perfekt tidspunkt for vejret skulle vise sig fra sin bedste side. Bangkok…jamen en helt igennem fed by. Du kan altid slå sig ned i området omkring den berømte/berygtede gade Khao San Road. Der er flere steder af bo, specielt bag templeområdet for enden af gaden. Når du er i området, så er det nemt at komme i kontakt med andre og flere steder arrangeres også ture nordpå til billige penge. I Bangkok bør du tage på en guidet cykeltur…det er en helt speciel oplevelse. Ellers bare drysse rundt ved de store seværdigheder som Grand Palace (lad være med at tro på tuk tuk fører eller andre, der påstår plaldset er lukket), Wat Poo (her kan du også få en fabelagtig massage), China Town, Lumbini Park tidligt om morgenen og en sejltur på floden. Hvis finanserne er til det, så afslut din rejse i Bangkok med en nat eller to på et 4-5 stjernet hotel. Det er MEGET billigere end herhjemme og det bliver en oplevelse i sig selv.
  Nordthailand…tjaaa jeg synes jo trekking er et must. Evt. fra Mae Hon Son vest for Chiang Mai. Det er ikke så overrandt at rejsenede.
  Smut også ud til nogle af bounty-øerne. Øst for Bangkok ligger Koh Samet (travl ø, specielt i weekenden) og Koh Chang eller de mindre øer tæt derpå…det vil jeg foreslå.
  200 km nordøst for Bangkok ligger Khao Yai Nationalpark. En kæmpe park der er let tilgængelig. Det er 10 år siden jeg var der, men kunne godt lige stedet.

  Det må være alt fra nu. Håber det var til lidt hjælp.
  Rigtig forrygende god tur
  Alan

Skriv din mening