5 dages eventyr i Island

Der skulle gå 9 år før jeg kom tilbage til Island. Sidste gang var med nogle kollegaer – denne gang med min kæreste, som jeg var overbevist om, ville blive tryllebundet, af det smukke land. Det blev hun og det samme gjorde jeg endnu en gang. Vi nåede at køre The Golden Circle med Gullfoss, Geyser, Secret Lagoon og videre sydpå lang kysten med det ene vandfald efter det andet og ikke mindst imponerende gletsjere, The Black Beach og meget mere. Her er nogle stemningsbilleder fra turen.

Solheimajokull gletsjer i Island

Solheimajokull gletsjer i Island

Geyser Strokkur - Golden Circle i Island

Geyser Strokkur – Golden Circle i Island

Gullfoss - Golden Circle i Island

Gullfoss – Golden Circle i Island

Udsigt til Solheimajokull gletsjer i Island

Udsigt til Solheimajokull gletsjer i Island

Solheimajokull gletsjer i Island

Solheimajokull gletsjer i Island

Hofskirkja Kirke

Hofskirkja Kirke

Hof

Hof

Svatifoss

Svatifoss

Skogafoss

Skogafoss

Seljalandfoss

Seljalandfoss

Eyrarbakki

Eyrarbakki

Hallgrimskirkja

Hallgrimskirkja

2 kommentarer til “5 dages eventyr i Island”

 1. Wow, Island ser fantastisk ud!
  Jeg drømmer mig væk i disse tider – og glæder mig til at komme ud i verden igen, når der er mere ro på virus! :-)

  Pt. får vi ferier til at gå med en overnatning hist og pist, og lidt spa på nogle hoteller, for at komme ned i gear. Bl.a. https://comwell.com/moede-og-konference skulle have et godt spaområde på nogle af hotellerne – så der har vi bestilt overnatning i næste uge.

  Jeg vil glæde mig til, at kunne bruge dine beskrivelser her! Jeg gemmer siden og krydser fingre for, at det er snart!

  Knus Julie

 2. Hej Julie

  Skønt at du og andre kan få lidt inspiration til nye eventyr når corona forhåbentlig forsvinder.

  Indtil da – rigtig god ferie og weekender her i DK

  MAnge rejsehilsner
  Alan :-)

Skriv din mening